Csak a támogatásoddal sikerülhet fenntartanunk a szlovákiai magyarok független hírportálját

  A folytatáshoz kérjük, válassz az alábbi lehetőségek közül
Válassz előfizetést
NAPUNK előfizetés
[[ stPrice(st('napunk'), true) ]] €
4 hétre

Teljes cikkek olvasása a honlapon

A nap legfontosabb történéseinek összefoglalója minden este a Napunk newsfilterében

Az előfizetés kombinálható a Denník N előfizetésével (3,99 €)

Kezdő kiválasztása Kiválasztva: Kezdő
NAPUNK Klub előfizetés
[[ stPrice(st('napunk_club'), true) ]] €
4 hétre

Teljes cikkek olvasása a honlapon

A nap legfontosabb történéseinek összefoglalója minden este a Napunk newsfilterében

Az előfizetés kombinálható a Denník N előfizetésével (1,99 €)

A Napunk zárolt cikkeinek feloldása korlátlan mennyiségben, előfizetéssel nem rendelkező barátok és ismerősök számára is

Találkozás a szerkesztőség tagjaival évente 5 alkalommal

Kérheted, hogy neved szerepeljen a Napunk Klub tagjai közt

Klub kiválasztása Kiválasztva: Klub
  Pre pokračovanie, prosím, zvoľte jednu z možností
2. Válaszd ki az előfizetés hosszát
[[ stPrice(st(inputs.content_access_type, '4_weeks')) ]] €
[[ stPrice(st(inputs.content_access_type, '3_months')) ]] € [[ price(stPrice(st(inputs.content_access_type, '4_weeks'), false) * 3) ]] € Megtakarítás [[ price(stPrice(st(inputs.content_access_type, '4_weeks'), false) * 3 - stPrice(st(inputs.content_access_type, '3_months'))) ]] €
[[ stPrice(st(inputs.content_access_type, '1_year')) ]] € [[ price(stPrice(st(inputs.content_access_type, '4_weeks'), false) * 12) ]] € Megtakarítás [[ price(stPrice(st(inputs.content_access_type, '4_weeks'), false) * 12 - stPrice(st(inputs.content_access_type, '1_year'))) ]] €

A fizetési módokat a következő lépésben találod.

A Napunk.sk előfizetésével kapcsolatos kérdések és válaszok

 • 1. Mi a Napunk?
  A Napunk.sk egy szlovákiai magyar hírportál, melyet a Denník N kiadója a Denník N elveivel összhangban alapított. Arról, hogy miért fontos, hogy előfizetéseddel támogasd a Napunk szerkesztőségét, valamint arról, hogy mi garantálja újságíróink függetlenségét, a Napunk szerkesztőségének működésével kapcsolatos kérdések és válaszok menüpontban olvashatsz bővebben.
 • 2. Hogyan tudok a Napunk.sk honlapján előfizetőként hozzáférni a teljes cikkekhez?

  A Napunk előfizetése lehetővé teszi, hogy végigolvasd a szerkesztőség által írt cikkeket. A honlapot bárki felkeresheti, és előfizetés nélkül elolvashatja a rövidhíreket, a hosszabb cikkekből azonban csak azok eleje látható mindenkinek.

  Az előfizetés elektronikus megvásárlása egyszerű és biztonságos. Az új előfizetők a belépési adatokat pár másodperccel a fizetést követően e-mailben kapják meg, a cikkekhez való hozzáférés azonnal biztosított. Mindent úgy találtunk ki, hogy a hétköznapi internetfelhasználó számára se okozzon gondot. Amennyiben a bejelentkezés során gondok merülnének fel, az [email protected] e-mail címen kérhető segítség.

 • 3. Mi a teendő, ha a Napunk magyar cikkei mellett a Denník N szlovák cikkeit is olvasni szeretném?

  A Napunkra szóló előfizetés csak a Napunk.sk oldalán található, magyar cikkek zárolását oldja fel. A Denník N szlovák cikkeinek olvasásához elő kell fizetned a Denník N-t.

  Aki viszont a Napunk Klub előfizetését választja, most élhet a Denník N és a Napunk kiadójának ajánlatával, és a Napunk Klub előfizetése mellé (8,99 euró/4 hétre) a Denník N Štandard csomagjára is előfizethet 1,99 euróért 4 hétre.

 • 4. Miképp garantálja a Napunk kiadója, hogy ha a jövőben megszüntetem az előfizetésemet, nem fogja továbbra is megterhelni az előfizetés összegével a bankszámlámat?

  A Napunkat az az N Press Kiadó adja ki, amelyik 2015 óta a Denník N-t is. Múltja és a jelenlegi, több mint 70 ezer aktív előfizetője is azt bizonyítja, hogy tartja az előfizetőinek adott szavát. Ugyanígy fog tenni a Napunk esetében is.

  Mindenki, akinek lejár a Napunk-előfizetése, önállóan dönt arról, hogy szeretné-e azt megújítani. Mindenki, aki az előfizetés automatikus ismétlődését választja, bármikor könnyen kikapcsolhatja ezt a funkciót. A Napunk kiadója soha, senkinek nem szolgáltat ki adatokat az előfizetőiről.

  Az előfizetők jogairól és a kiadó kötelezettségeiről bővebben az Általános Szerződési Feltételekben, valamint a Személyi Adatok Feldolgozásának Feltételeiben olvashatsz.

 • 5. Fizethetek a Napunk-előfizetéséért forintban is? Olvashatom a Napunk cikkeit Magyarországról is?

  Az előfizetést kizárólag euróban értékesítjük, de ez nem lehet akadálya annak, hogy bármelyik magyarországi bank által kiadott kártyával is fizetni lehessen érte.

  A Napunk cikkeihez minden előfizető hozzáfér bárhol a világon, ahol a világhálóra csatlakozik.

 • 6. Mit kapok pontosan, ha a Napunk Klub prémium előfizetését választom 8,99-ért 4 hétre?

  Aki a Napunk Klub előfizetéscsomagját választja, természetesen végigolvashatja a Napunk minden cikkét, de egyéb előnyökre is szert tesz.

  • Lehetősége nyílik előfizetését kedvezményes áron a Denník N előfizetésével kombinálni. Aki a Napunk Klub előfizetését választja, most a Denník N és a Napunk kiadójának ajánlatával is élhet, és a Napunk Klub előfizetése mellé (8,99 euró/4 hétre) a Denník N Štandard előfizetését is megvásárolhatja 1,99 euróért 4 hétre.
  • A Napunk zárolt cikkeinek feloldása korlátlan mennyiségben, előfizetéssel nem rendelkező barátok és ismerősök számára is. Ha a Napunk Klubra fizetsz elő, a zárolt cikkeket ismerőseid vagy családtagjaid is elolvashatják. Ehhez nem kell mást tenned, mint a szövegben a kék lakat ikonjára kattintatni, és az ekkor megjelenő linket e-mailben, chaten vagy a webre feltöltve az adott illetőnek elküldeni. Aki rákattint a linkre, neked köszönhetően elolvashatja a Napunk cikkét, amelynek a zárolását feloldottad a számára. Ha a Napunk Klubra fizetsz elő, csak rajtad múlik, hány cikk zárolását oldod fel, hány embernek küldöd el őket, vagy hová töltöd fel őket.
  • Elsőbbségi belépés a Napunk rendezvényeire. A Napunk szerkesztősége évente legalább 5 alkalommal szervez majd vitaesteket a szlovákiai magyar közösséget érintő aktuális kérdésekről. A Napunk Klub tagjai elsőbbségi meghívás alapján, ingyen vehetnek részt ezeken a rendezvényeken. Így tehát nem fordulhat elő, hogy nem jutnak be a rendezvényre telt ház esetén.
  • Kérheted, hogy a neved szerepeljen egy külön erre a célra létrehozott oldalon, a Napunk Klub tagjai közt. A Napunk Klub 4 hétre szóló 8,99 eurós előfizetésével a tagok ahhoz is hozzájárulnak, hogy a Napunk a fennmaradáson túl bővülhessen is. Az előfizetők névsorának a Napunk Klub oldalán való feltüntetésével a szerkesztőség ilyen formában is szeretne köszönetet mondani a támogatásért. Minden előfizető eldöntheti, hogy a neve szerepeljen-e a támogatók névsorában. A Napunk szerkesztősége csupán azok nevét fogja nyilvánosságra hozni, akik ehhez előzetes hozzájárulásukat adják.
 • 7. Mi a teendő, ha előfizetésemről számlát szeretnék kapni?

  Számla kiállításához ki kell töltened számlázási adataidat a https://napunk.dennikn.sk/-n található fiókodban.

  Számla kiállítása a fizetéstől számított 14 napig lehetséges.

  Elszámoló számla a fizetést követően bármikor elérhető a Fiókom / Fizetések menüpont alatt. A számlát egyúttal az e-mail címedre is elküldjük. Abban az esetben, ha fizetés előtt előlegszámlára lenne szükséged, számlaigényedet kérjük, jelezd az [email protected] e-mail címen.

Amennyiben további kérdéseid lennének, írd meg ügyfélszolgálatunknak az [email protected] e-mail címre.

  A folytatáshoz kérjük, válassz az alábbi lehetőségek közül
3. Mellékeld a Denník N-re szóló előfizetést is

Szeretnéd a szlovák cikkeket is olvasni?

1,99 € 3,99 € /4 hét
A csomag a Denník N Štandard előfizetést tartalmazza, mely korlátlan hozzáférést biztosít a Denník N és a Denník E tartalmához a honlapon és a mobilalkalmazásban.
  A folytatáshoz kérjük, add meg a neved
4. Támogatók listája

A nevem feltüntetése a Napunk támogatói között (nem kötelező)

A Napunk Klub előfizetését választottad. Köszönjük és üdvözlünk lapunk legfőbb támogatóinak körében. Annak érdekében, hogy jobban megismerjük egymást, szeretnénk megtudni a nevedet, hogy pl. az e-mailes kommunikáció során használhassuk (a vezetéknév és a keresztnév megadása nem kötelező adat).

  A folytatáshoz kérjük, válassz az alábbi lehetőségek közül
. pénzadomány a szerkesztőségnek

Egyszeri pénzadomány a Napunk szerkesztőségének (nem kötelező)

Az adományt A Denník N Barátai Egyesület (Združenie priateľov Denníka N) kapja és a Napunk szlovákiai magyaroknak szánt tevékenységeire fogja fordítani.
  A folytatáshoz kérjük, válassz az alábbi lehetőségek közül
. válaszd ki a fizetés módját

Ha az előfizetés automatikus ismétlődését választod, a fizetéshez szükséges adatokat csak egyszer kell megadnod, a következő fizetés automatikusan történik majd. Az automatikus ismétlődést bármikor megszüntetheted.

Az IP-címe alapján megállapítottuk, hogy az előfizetését United States of America országból használja (ez az ÁFA kiszámítása céljából fontos). Ha az országot meg szeretné változtatni, válasszon a listából.

Átirányítás a fizetési kapuhoz folyamatban.